Cum ar fi daca…

21.01.2011 § 2 Comments

 • … ar trece si companiile de la noi odata peste fascinatia tampa produsa de primul contact cu social media? Daca ar incepe sa foloseasca aceste medii in moduri inovative pentru a crea in offline experiente relevante pentru consumatorii lor? Pentru ca, la urma urmei, relatii stranse si de durata in offline se construiesc.

 • … s-ar gandi cineva sa faca si la noi ceva fresh, fun si entertaining, dupa exemplul VEVO Go Shows din afara? Tot la construirea de experiente ajungem, si sunt atatea branduri pe plan local care s-ar potrivi cu un astfel de proiect.

 • … ar aparea un grup de oameni cu unica misiune de a ne descreti fruntile? Suntem atat de incrancenati, de stresati, plini de griji si absorbiti de propria persoana. Ce bineveniti ar fi niste oameni care sa faca tot felul de lucruri pentru a ne inveseli ziua!

Va las pe voi sa continuati lista.

Advertisements

§ 2 Responses to Cum ar fi daca…

 • Miru says:

  Hm… cel putin la primul bullet cred ca in tara asta e prea mare sictirul ca sa se ajunga vreodata la asa ceva…adica si daca vine unu cu o idee frumoasa cand vede lumea ca-i de munca o sa se lase cu lene… din pacate..

  Altfel initiative haioase ca cea de jos cred ca se mai intampla si pe la noi uneori.. nu-mi vine in minte ceva anume dar parca parca am vazut asa ceva…. oricum cel mai des “se face” ceva pentru bani, ca doar banu-i sfant…

  Ce atitudine negativa iti las pe blog… :))

 • Ioana says:

  Intr-un fel e bine ca gandesti asa negativist. Vei avea o surpriza si mai placuta cand vor incepe sa se intample lucruri de genul asta si la noi 🙂 Pentru ca se vor intampla, sper doar sa nu treaca o vesnicie pana atunci.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Cum ar fi daca… at oopses & wows.

meta

%d bloggers like this: