“Omul plajei”, de la mare direct la Bursa

09.06.2011 § Leave a comment

Ieri am citit ca Tudor Chirila va fi imaginea Bursei de Valori Bucuresti, ‘and I thought to myself …’, vorba melodiei. L-au ales pentru o campanie menita sa creasca awareness-ul institutiei in randul tinerilor si sa atraga investitori dintre acestia. Nu pot decat sa ma bucur pentru Tudor, e un artist pe care eu il apreciez de mica, iar acest contract dovedeste faptul ca i-a crescut si valoarea comerciala de atunci. In plus, asocierea cu BVB ar putea alatura atributul de “baiat serios” brandului sau personal.

De cealalta parte in schimb, nu stiu ce a fost in mintea celor de la BVB. Tudor Chirila ne-a “alergat prin vene”, a facut “dragoste cu ploaia”, si-a “vandut casetofonul” ca sa mearga la mare, ne-a chemat “sa visam sub apa”. Tudor Chirila ne-a trimis in cautarea “calului din Marlboro”, a purtat negocieri cu Sfantul Petru, ne-a povestit cum era Hotel Cismigiu, ne-a indemnat sa iesim din birouri si sa privim spre cer. Asa cum il stim noi, cum si-a construit pana acum brandul personal, Tudor Chirila e un poet, un visator, un om liber, neingradit de tiparele corporative si neatins de compromisurile lumii materiale. Si, ca un mic detaliu, adolescentii au fost si sunt principala categorie de fani ai sai si ai formatiei sale.

In acest context cred ca puteti intelege mirarea mea la citirea stirii. Nu doar ca imaginea endorserului nu are absolut nicio treaba cu Bursa de Valori, dar nici targetul lui nu este cel vizat de institutie. Da, Tudor Chirila a cumparat actiuni in 2009 si se pare ca ar fi un pasionat jucator la bursa, dar acesta este un aspect privat al vietii lui, putin sau deloc cunoscut, care nu face parte din brandul sau personal. Asadar, prin aceasta miscare, BVB va avea parte de o promovare “pe cinste”, in randul celor prea tineri pentru a putea tranzactiona la bursa, de la nimeni altul decat “omul plajei”. Le doresc succes.

Advertisements

Tagged:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading “Omul plajei”, de la mare direct la Bursa at oopses & wows.

meta

%d bloggers like this: